Вершки натуральні Mlekovita 36%

Mlekovita
117,00
грн.
Склад: вершки, молочні білки, стабілізатор.

Перед відкриттям добре збовтати.

Перед вживанням вершки повинні бути охолодженими до 6-8 С протягом 12 годин.

Зберігати при температурі не вище 25С.
Після відкриття зберігати в холодному місці не більше 48 годин.


Що таке обробка UHT? Це скорочення розшифровується як ультрависокотемпературна обробка.
UHT-обробка - це спосіб стерилізації їжі шляхом підняття її температури до дуже високих значень (135-150°C) на надзвичайно короткий час (1-4 секунди). Подібна обробка дозволяє збільшити термін зберігання і поліпшити умови зберігання харчових продуктів.
Сире молоко зазвичай можна зберігати не довше тижня, і то лише при ретельному дотриманні умов охолодження при температурі 2,2-3,3°C. І все одно молоко є основним джерелом хвороб харчового походження.
Пастеризоване молоко істотно перевершує сире як за тривалістю зберігання, так і по харчовій безпеці. Термічна обробка молока при температурі 71,7°C протягом 15-20 секунд дозволяє знищити більшу частину бактерій, що в ньому містяться. Пастеризоване молоко може зберігати свіжість протягом 2-3 тижнів. Проте, в процесі доставки і зберігання таке молоко також повинно зберігатись виключно в холодильниках. 
В процесі UHT-обробки молоко піддається впливу високої температури всього лише протягом однієї секунди. Якщо таке молоко правильно упакувати, воно може залишатися свіжим протягом декількох місяців.
Не менш важливо і те, що молоко після UHT-обробки не потребує охолодження, тобто може перевозитися і зберігатися без холодильників, поки упаковка не відкрита.

Тип товару: Вершки