Натуральний замінник цукру ZUSTO з харчових волокон

ZUSTO
46,00
грн.
Країна-виробник: Бельгія
ТМ: ZUSTO

Zusto - це повністю натуральний замінник цукру 1:1, що складається з унікальної основної матриці: харчових волокон кукурудзи та цикорію. Ці волокна надають солодкого смаку та структури традиційного цукру, але на відміну від відносно шкідливого цукрового піску (через високу калорійність та глікемічний індекс у великих кількостях шкодять здоров'ю та самопочуванню), Zùsto зміцнює здоров'я та надає значний пребіотичний вплив на імунну систему кишкової флори. людини.


Zusto є результатом 14-річної спільної розробки університетів Гента та Брюссель (Бельгія), його можна сміливо назвати інноваційним проривом на ринку цукру.

Його особливий склад дає можливість 100% заміни традиційних цукрів у будь-який цукровмісний продукт у співвідношенні 1: 1 за вагою із збереженням структурних та органолептичних властивостей вихідного харчового продукту


Zùsto містить на 75% менше калорій, ніж у традиційному цукрі, і до 35% менше жиру в кінцевих продуктах.


Zusto - ідеальне рішення для пацієнтів з діабетом та ожирінням.

Волокна, що використовуються в Zusto, відновлюють та забезпечують рівновагу кишкової флори. Вони надають пребіотичні ефекти та знімають загальні травні скарги, такі як запор, переїдання. Продукт допомагає збільшити щоденне споживання клітковини. Рекомендована кількість цукрозамінника на день - не більше 30 грамів.


Перед додаванням цукрозамінника в тісто для випічки рекомендуємо попередньо змішати його з борошном або яйцями, так він краще розподілиться по тісту.

Zusto не любить масло, намагайтеся не змішувати ці інгредієнти (при контакті цих двох інгредієнтів утворюються грудочки і розмішати їх буде дуже складно).

Якщо Ви хочете зробити масляний крем із застосуванням цукрозамінника, спочатку змішайте Zusto з невеликою кількістю збитих вершків, а потім вмішайте отриману суміш у збиту олію.